Restoran Shahnaz Maju Ayer@8 - Kedai sial

3 days ago by Balikan vape aku

Aku nak tengok cctv kt casier pun tak boleh sbb aku ada barang vape tertinggal kt counter tnya staff macam peduli babi. Cakap nk tngok cctv dia cakap tak ada, kau pencuri vape aku ya? Memang la kau kedai staff kaki pencuri! Aku sumpah tak...
Read more or Comment

#4,256 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Cawangan Serahan Klang Utara. - VERY BAD SERVICE!!!

1 week ago by Customer

My parcel being post from Klang since 6/6/2018 till now still in this facility since 11/6/2018!! Your staff keep my parcel so long for what purpose??? Hello, I pay for service POS LAJU!! Not 30cent stamp ok!!!
Read more or Comment

#4,249 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Jabatan Ortopedik, Hospital Sultan Abdul Halim, Sungai Petani - Jabatan ortopedik

1 week ago by Mohamad khairul ashraf

Assalamualaikum sya bru lpas menjalani pembedahan ats tulang tibia sya patah slpas discharge dri hosp selang smnggu sye dh boleh berjln dan bwk moto tp sya jalan capek la,adkah ia menjejas kn tulang sya bengkok sbb sya trlalu aktif sblom tu...
Read more or Comment

#4,243 User Rating: 5/5 Comments: 0

      TDST Sdn. Bhd. (Tangs HQ) - Complains

2 weeks ago by Shin

All staff tangs and employer arrogant,no care about feeling people,no serve customer properly,so I don't like, customer give u money,y u not serve customer....I hope u can take action about this especially for staff tangs.I see staff r so l...
Read more or Comment

#4,232 User Rating: 1/5 Comments: 0

      PD Restoran Tanjung Mas - utk berbuka puasa disana jam 7.22

3 weeks ago by nik amat

Tonyam campur just 6 people.daging masak merah foŕ 3 people.telur bungkus for3 people.sayur campur just 3 poeple kerabu pauh just 2 people.nasi 7
Read more or Comment

#4,223 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Jom Nyendol - Adap kat mana?

3 weeks ago by Nurshahida Ramlee

Kami datang untuk membungkus cendol ,lalu membuat pesanan kepada pembungkus makanan.. Setelah ditulis order kami ,gadis pembuat cendol berbahasa kesat tidak mahu membuat pesanan kami sedangkan kami berdiri dihadapan melihat gelagat nye.Jika...
Read more or Comment

#4,218 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Warung Jom Nyendol Pekan - Tukar Pelayan !!

3 weeks ago by Normala Hishamudin

Cendol lambat tiba,..30 minit tunggu.. Pelayan perempuan yang suka duduk dan berbual biarpun kami tiba sudah 10 minit di meja...Tokey kedai pilihla pekerja..sesekali kena intai diaorang ni, bukan nak bekerja..banyak curi tulang dan nak me...
Read more or Comment

#4,217 User Rating: 3/5 Comments: 0

      JB Care Centre - Worst service

3 weeks ago by Nadiah

They said 20mins . But after 1hour never turn up. Call them . No answer. You better seized your business
Read more or Comment

#4,213 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Kampung Kubang Mempelas - best

3 weeks ago by khairul amin

njdbcjhbsdjcjskxnlkdnckvnkjvkdfjbvrjkvbrkevekhveochsdlkcnksnsncirfiehriuehskcnsldfjroigioerfjolcjlkacma;l.scxsieyfyedtefdtfctsddfasyfasycfsd
Read more or Comment

#4,211 User Rating: 4/5 Comments: 0

      Cawangan Serahan Klang Utara. - Wrong delivery

3 weeks ago by Bibi

Almost 2weeks barang Cust tak sampai bila cek rupanya deliver dekat siapa pun tak tahu.Macam mana boleh salah hantar pdhal alamat Shah alam.Bila kol berpuluh kali asyik putus je.Please la service tel tu.Dah jadi menyusahkan orang plak.
Read more or Comment

#4,210 User Rating: 1/5 Comments: 0

Most reviewed cities in Malaysia

Kuala Lumpur 47 Johor Bahru 31 Shah Alam 22 Malacca 21 Petaling Jaya 21 Kuching 19 Seremban 16 Kajang 15 Klang 14 Puchong 13 Ipoh 12 Kampar 11