Click here to show the map

🇲🇾 Ampang

Reviews 1 Places 17,068

Latest Reviews in Ampang

     Dee Sri Impian Burger - burger yang padu

Burger kat kdai ni memang murah, rasa padu. Tapi kedai kerap tak open. Customer selalu penuh bila bukak.. sayang kalau kerap tak bukak kedai. Takut customer merajuk. Tapi pada saya, saya selalu menanti kedai ni open. Mantap Read more

Related Places

  1. Balai Polis Trafik Ampang Jaya
  2. Wah Hing workshop
  3. Nasi Bajet 5 Beradik. Terlajak Murah RM4.
  4. Ampang Jaya Police Station
  5. Veg Fish Farm Thai Restaurant
  6. Cup Cake Wonderland
  7. Shell
  8. D&D Desmond Lim Grp
  9. BAL boy Ampang
  10. Bashir's Wheel
  11. SYM Home Food and Catering
  12. 家小厨房 Home Little Kitchen
  13. Multiway Solution
  14. COWAY Ampang Jaya
  15. EazyFinancial
  16. Pusat Komputer (menjual dan mebaiki) It Comser System

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities