Click here to show the map

🇲🇾 Kajang

Reviews 19 Places 28,339

Latest Reviews in Kajang

     BALDEV & ASSOCIATES - Kemalangan jalan raya di tol batu 13 puchong

Kes kemalangan jalan raya hampir 2 tahun lebih tiada jwapan , last kputusan sudah ada tggal tggu check tapi masih blum ada apa apa jawapan , Read more

     Poliklinik Damai Dan Surgeri - REASON TO CHOOSE THIS CLINIC

You can get the best consultations ever.Especially Dr Tanya...Wow she is just simply knowledgeable and kind and emphatic towards all patients..Whenever she is around and your illness just disappears by just seeing her MILLION DOLLAR SMILE!!... Read more

     Thana Eye Clinic, Kajang - unreasonable scolding by doctor

doctor scold me once enter doctor room. I have no idea why he angry me & ask me how much i can earn as working mum! he claim that i'm not taking care of my kid eyesight, just becos i'm working mother?! This scenario begins before start ch... Read more

     Thana Eye Clinic, Kajang - unreasonable scolding by doctor

doctor scold me once enter doctor room. I have no idea why he angry me & ask me how much i can earn as working mum! he claim that i'm not taking care of my kid eyesight, just becos i'm working mother?! This scenario begins before start ch... Read more

     Klinik Gigi Qaisara - So far so good

2 kali saya pernah ke sini. 1st time utk putihkan gigi. Doktor takde push kita utk buat prosedur yg mahal, tp dia terangkan pro & cons semua option. Saya beli jenis yg buat di rumah je. 2nd time bawak anak cabut gigi susu. Yg bestnya dokto... Read more

Read more reviews from Kajang

Related Places

  1. Satay Kajang Hj Samuri, Stadium Kajang, Kajang.
  2. Man Zu Tang Health and Beauty Centre
  3. Ar Rahnu Pos Kajang
  4. Sate Kajang Hj. Samuri Bagunan Dato Nazir Jalan Kelab
  5. Kereta Baru ,Import terpakai dan kereta terpakai
  6. Mandiri Bank
  7. Nasi Kerabu Cholleey - Tanjung Harapan Klang
  8. SK Taman Jasmin
  9. Js MAJU Auto Parts Supply Sdn Bhd
  10. Sate Kajang Hj. Samuri
  11. Pasar Malam Hentian Kajang
  12. U Seng Skylight Design Sdn Bhd
  13. Fish Valley Semenyih
  14. Advance film solutions
  15. MsLot88 Casino
  16. Perpustakaan Kajang

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities