Click here to show the map

🇲🇾 Klang

Reviews 20 Places 29,075

Latest Reviews in Klang

     Cawangan Serahan Klang Utara. - Respons kpd panggilan telefon

Pada 16.06.2020 kira2 jam 2.30ptg cuba menelefon ke pejabat cwgn serahan klang utara, seorang pegawainya telah response dgn begitu cepat dan berjaya menyelesaikan kemusykilan saya berkaitan barangan saya yg tidak dapat pihak pos serahkan kp... Read more

     Cawangan Serahan Klang Utara. - Kurang memuaskan

Barang saya dah sampai 30haribulan dkt cawangan serahan klang utara....tapi sampai skrg xsampai2 lagi....saya dah 2kli pergi tanya....asyik putar cakap...kata barang dkt pos pkns lh....bila kita g tanya sana....sana suruh balik sini tanya b... Read more

     Klinik pakar perubatan (MOPD ) htar - MOPD klang

MOPD Tan Yu 2.4.2020 340729-10-5108 Due lockdown period Tan you unable attend blood test . Can I have the new medical slip . Read more

     Mee Jawa Wak Sharif, Klang - Mee jawa mengecawakan

Baru lepas makan harini. Indah khabar dar rupa. Cucur tepung rasa hanyir . Mee goreng pun tak sedap langsung. Rupa macam mee hailam. Rasanya pahit Read more

     Mc Donalds Opposite Harbour Place - Staff

Peha is not drumstick. How many times ask for thigh u give us 2 drumstick. No awareness by the staff. Please speak like how we can understand and brush up on ur dam language. Read more

Read more reviews from Klang

Related Places

  1. Gerai Makan Pengkalan Batu Klang
  2. Kedai Mamak Tepi Sungai Klang
  3. Poliklinik Indra
  4. Nasi Ganja Klang
  5. Jabatan Kesihatan Majlis Perbandaran Klang
  6. Gerai Makan Pengkalan Batu
  7. Poliknik Indra Dan Pusat Bersalin
  8. Sin Lok Tien Restaurant (新樂夊čŒļ餐厤īŧ‰
  9. Jabatan Pelesenan Dan Penjaja, Majlis Perbandaran Klang
  10. Nasi Briyani Tepi Sungai
  11. Nasi Beriyani Jamal, Jalan Tepi Sungai
  12. Aiza Misman & Associates
  13. S1 Property
  14. Kambing Perap by Aara Frozen Food - Klang
  15. Dewan Mesyuarat Raja Mahadi, Majlis Perbandaran Klang
  16. æĩčĄŒæœéĨ°

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities