Rating 2.0 / 5 based on 1 review City: Kuala Terengganu Views: 59

Address: Jalan air jernih, 20200 Kuala Terengganu
Category: Shopping Mall
Facebook rating: 4.2 / 28 votes

This place on Facebook, This place on Instagram

Ask any Question or submit Review about this place.
Hotels near this place

Manjaku Baby Center Kuala Terengganu on the map.


Places near me Search Places *

* Move map and press "Search Places"


We send message to your email when someone submit review or ask a question.


Upload Photo of this place

Latest reviews about "Manjaku Baby Center Kuala Terengganu" write review


Assalamualaikum. Saya salah seorang pelanggan manjaku bb centre. Beberapa kali juga sy telah membeli belah di sini. Dari segi barang dan kualiti memang tiada masalah sebab standard di mana2 juga sama. Tetapi sy ingin membuat aduan tentang layanan pekerja2 di majaku bab centre kuala terengganu. Pekerja ramai tetapi tidak melayan customer. Selain itu, bahasa dan mimik muka yang kasar dan tak mesra langsung menyebabkan sy rasa tak sepatutnya hal ni terjadi. Sy perhatikan pekerja melayu ramai di sini..tapi sangat tidak beradab dalam melayan customer seolah-olah kami minta free saja barang2 di sana. Bukan sekali dilayan begitu tapi sudah beberapa kali. Tidak mesra dan berlagak sombong melayan customer. Pd pendapat sy hal ini tak sepatutnya berlaku dan kalau ikutkan sy, sy mencari customer servise untuk report sebenarnya tapi tak jumpa. Sy harap boleh berubahlah lepas ni sebab tak susah pun nak jadi orang yang berbudi bahasa. Jujurnya, pekerja Bangladesh yang di bekerja di situ jauh lebih baik berbanding pekerja tempatan di situ. Walaupun kurang faham bahasa Malaysia tetapi mereka tidak biadap dan melayan pelanggan dengan mesra. Pekerja tempatan, duduk dan mengarah customer macam tu saje. Terima kasih. Harap berubah.


Close

Kuala Terengganu #131 rating: 2/5

Submit review Post complaint
about Manjaku Baby Center Kuala Terengganu


(please do not use urls)

- You cannot change or delete your post.

- Your review can be removed by moderation team.

- Spam and advertisement will be deleted.


Ask any question about this place

Nearby Hotels


166m Ten Inn 61-E Jalan Kemajuan, Kuala Terengganu


189m Home Stay Rose 308 48/8, Cherong Lanjut, Kuala Terengganu


241m Angel Resthouse Hotel Jalan Batas Baru 111-J, Kuala Terengganu


300m The Space Inn 12E, Jalan Engku Pengiran Anom 2, Kuala Terengganu


403m JG Homestay 48/9 Jalan Cherong Lanjut 20300 Kuala Terengganu , Terengganu ., Kuala Terengganu

Short Link:

Coordinates:


Open in Google Map Add contact information

Browse photos and video of this place on instagram