Rating 2.0 / 5 based on 1 review City: Kuala Terengganu Views: 50

Ask any Question or submit Review about this place.


Places near me Search Places *

* Move map and press "Search Places"


We send message to your email when someone submit review or ask a question.


Upload Photo of this place

Latest reviews about "Manjaku Baby Center Kuala Terengganu" write review


Assalamualaikum. Saya salah seorang pelanggan manjaku bb centre. Beberapa kali juga sy telah membeli belah di sini. Dari segi barang dan kualiti memang tiada masalah sebab standard di mana2 juga sama. Tetapi sy ingin membuat aduan tentang layanan pekerja2 di majaku bab centre kuala terengganu. Pekerja ramai tetapi tidak melayan customer. Selain itu, bahasa dan mimik muka yang kasar dan tak mesra langsung menyebabkan sy rasa tak sepatutnya hal ni terjadi. Sy perhatikan pekerja melayu ramai di sini..tapi sangat tidak beradab dalam melayan customer seolah-olah kami minta free saja barang2 di sana. Bukan sekali dilayan begitu tapi sudah beberapa kali. Tidak mesra dan berlagak sombong melayan customer. Pd pendapat sy hal ini tak sepatutnya berlaku dan kalau ikutkan sy, sy mencari customer servise untuk report sebenarnya tapi tak jumpa. Sy harap boleh berubahlah lepas ni sebab tak susah pun nak jadi orang yang berbudi bahasa. Jujurnya, pekerja Bangladesh yang di bekerja di situ jauh lebih baik berbanding pekerja tempatan di situ. Walaupun kurang faham bahasa Malaysia tetapi mereka tidak biadap dan melayan pelanggan dengan mesra. Pekerja tempatan, duduk dan mengarah customer macam tu saje. Terima kasih. Harap berubah.


Close

Kuala Terengganu #131 rating: 2/5

Submit review Post complaint
about Manjaku Baby Center Kuala Terengganu


(please do not use urls)

- You cannot change or delete your post.

- Your review can be removed by moderation team.

- Spam and advertisement will be deleted.


Ask any question about this place