Please click here to show the map
Views: 63 Rating 2.0 based on 1 review
City: Kuala Terengganu

Address: Jalan air jernih, 20200 Kuala Terengganu
Categories: Shopping Mall
Facebook rating: 4.2 / 28 votes

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "Manjaku Baby Center Kuala Terengganu"

      Customer servise

1 year ago by Anonymous

Assalamualaikum. Saya salah seorang pelanggan manjaku bb centre. Beberapa kali juga sy telah membeli belah di sini. Dari segi barang dan kualiti memang tiada masalah sebab standard di mana2 juga sama. Tetapi sy ingin membuat aduan tentang layanan pekerja2 di majaku bab centre kuala terengganu. Pekerja ramai tetapi tidak melayan customer. Selain itu, bahasa dan mimik muka yang kasar dan tak mesra langsung menyebabkan sy rasa tak sepatutnya hal ni terjadi. Sy perhatikan pekerja melayu ramai di sini..tapi sangat tidak beradab dalam melayan customer seolah-olah kami minta free saja barang2 di sana. Bukan sekali dilayan begitu tapi sudah beberapa kali. Tidak mesra dan berlagak sombong melayan customer. Pd pendapat sy hal ini tak sepatutnya berlaku dan kalau ikutkan sy, sy mencari customer servise untuk report sebenarnya tapi tak jumpa. Sy harap boleh berubahlah lepas ni sebab tak susah pun nak jadi orang yang berbudi bahasa. Jujurnya, pekerja Bangladesh yang di bekerja di situ jauh lebih baik berbanding pekerja tempatan di situ. Walaupun kurang faham bahasa Malaysia tetapi mereka tidak biadap dan melayan pelanggan dengan mesra. Pekerja tempatan, duduk dan mengarah customer macam tu saje. Terima kasih. Harap berubah.

#131 rating: 2/5


What's near "Manjaku Baby Center Kuala Terengganu" show on map

Hotels near "Manjaku Baby Center Kuala Terengganu"

2 ★ Hotel K T Mutiara
67 Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu
Ten Inn
61-E Jalan Kemajuan, Kuala Terengganu
3 ★ Felda Residence Kuala Terengganu
Jalan Hiliran, Kuala Terengganu
3 ★ J Suites Hotel
Lot 3762-3763 & Lot 3766-3769, Jalan Kota Lama, Kuala Terengganu
JG Homestay
48/9 Jalan Cherong Lanjut 20300 Kuala Terengganu , Terengganu ., Kuala Terengganu
Home Stay Rose 308
48/8, Cherong Lanjut, Kuala Terengganu
Jen Homestay
8-12, Pangsapuri Kampung Tiong, Jalan Kampung Tiong, 20100 Kuala Terengganu, Kuala Terengganu
JS&K Homestay
1167, Jalan Sultan Ismail, Kuala Terengganu
The Space Inn
12E, Jalan Engku Pengiran Anom 2, Kuala Terengganu
Angel Resthouse Hotel
Jalan Batas Baru 111-J, Kuala Terengganu