Click here to show the map

πŸ‡²πŸ‡Ύ Kuantan

Reviews 13 Places 33,402

Latest Reviews in Kuantan

     Pusat Perkhidmatan Kereta KS Sdn Bhd - Kedai tayar penipu

Kedai nie Tipu orang. Time dia orang tukar tayar check tayar tahun manufacturer. Kalau tak, dia orang pasang tayar tahun lama. Lepas tu bahagian tayar yang tunjuk tahun tu dia reverse install. Memang niat nak Tipu. Bayar untuk tayar tahun 2... Read more

     SinggalangJaya Masakan Minang/padang - Best in Kuantan

Masakan minang asli sumatera barat,dah tak perlu nak terbang jauh2 untuk menikmati masakan minang asli,sajian lauk2 nya yg sanagat memuaskan rasa seperti berada di Indonesia dah ni,lebih2 lagi macam berada di bukit tinggi sumatera barat Read more

     Kedai Gambar Foto Zam UTC - shop is closed permanently

shop is closed permanently. due to covid-19 pandemic. All service still availabe at main branch at no 6, china town, jalan putra square 2 Kuantan Read more

     Gcv Giri Curry House - Tea tarik at the curry house

Went there every afternoon while i was visiting my brother in law and his family in Kuantan, had tea and vardi and more when i was there, very attentive staff, hard working boss, good air con in part of the restaurant, food excellent, tea g... Read more

     sanusi motor kuantan (sg. Isap perdana) - this company is great

sorry sanusi motors, plz i will like to know if this company actually belong to my most wonderful and amazing ever caring lovely daddy, one in a millions gen haliru akilu....have been looking for him up and down, i dont even know how t... Read more

Read more reviews from Kuantan

Related Places

  1. 桷倩ι₯­εΊ—
  2. Gambang Waterpark
  3. Hai Tian Restaurant
  4. Restoran Nasi Arab,kuantan
  5. Pusat Rawatan Cinta
  6. Kuantan District Locality Plan 2004-2015
  7. Pelak Cafe, Teluk Sisek
  8. Stokis Elken
  9. Pelak Cafe
  10. Shell
  11. Running Challenger
  12. Swimming Pool Hotel Seri Malaysia
  13. Azan Properties Agent
  14. Body Massage
  15. Burger King Jalan Beserah
  16. CIMB BANK

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more