Click here to show the map

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Malacca

Reviews 28 Places 45,619

Latest Reviews in Malacca

     Lemang Pak Uda - LEMANG PAK UDA

Lemang Pak Uda telah diusahakan semenjak dari tahun 1999 sehingga kini. Waktu Operasi Lemang Pak Uda pada Awal Ramadhan sehingga penghujung Syawal dan akam disambung semula pada Hari Raya Haji. Kepada sesiapa yang berminat boleh datang di... Read more

     Pandan point,tmn sri pandan - rokiahjawicorp@gmail.com.co.eco

Siapa yg ubah akaun rokiahjawi as izaito. Koo curik Line dan akaun penari Oppo rokiahjawi boleh dilokap denda 50 ratus ribu ringgit dan penjara 2 bulan cun aba2 saya h yg boleh juga bawah saya. Lain tu pencurik maklumat saya bulan 42018 du... Read more

     Axis Eyewear Tanjung Minyak - Pekerja teruk

Pekerja tanjung minyak teruk ye. Dengan tak bagi resit lepas buat pembayaran. Also approach customer macam cari gaduh. Im not comfortable when they were eyeing me. Pastu bila tegur dia marah balik, โ€œkalau dik dah kerja tau lah.โ€ Pls improve... Read more

     Axis Eyewear Tanjung Minyak - Pekerja teruk

Pekerja tanjung minyak teruk ye. Dengan tak bagi resit lepas buat pembayaran. Also approach customer macam cari gaduh. Im not comfortable when they were eyeing me. Pastu bila tegur dia marah balik, โ€œkalau dik dah kerja tau lah.โ€ Pls improve... Read more

     ๆฐธๅฟ—ๆˆ้ฅผๅฎถ Eng Chee Seng - Best Hieu piah i ever had

they have another shop in Malim Jaya, the biscuit there is fresh and tasty. I bought mine in Malim branch. The service is really good although they are super busy. they do have unique crystal biscuit and coconut tarts that you should try! h... Read more

Read more reviews from Malacca

Related Places

  1. Breeks Cafe
  2. Old Town Mahkota Parade, Malacca
  3. SuperBowl,Mahkota Parade Malacca World Heritage City
  4. Baba & Siam cafe
  5. Carlo Rino Boutique
  6. Boat Noodle Mahkota Parade
  7. Mahkota Parade Melaka
  8. Mahkota Chanel
  9. Old Town White Coffee Mahkota Parade
  10. Starbucks Coffee Mahkota Parade
  11. Ampang Superbowl Malaysia @ Melaka
  12. The Chicken Rice Shop,mahkota Parade,melaka.
  13. Mac City, Malacca City, Malaysia
  14. Asam Pedas Claypot Restoran Kota Laksamana
  15. Oldtown White Coffee Mahkota Parade
  16. Golden Screen Cinema,DP Melaka.

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities