Please click here to show the map
Rating 2.13 of 5 based on 8 reviews
Views: 1682
City: Malacca

Address: Malacca Town
Categories: Marketing Consultant
Facebook rating: 1.3 / 6 votes

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "Pro Vending One Melaka"

      Diorg dah tukar nama ke RNZ SUPPLY

1 month ago by Tiger

Hati2 guys...diorg dah tukar nama jadi RNZ SUPPLY. Sabtu dan Ahad ni 4/11/17 & 5/11/17 diorg ada buat lagi event scamming org kat Hotel Grandbluewave Shah Alam. Nak bagi baucer A Famosa konon tp pergi kena pujuk buat loan beli vending machi...
Read more or Comment

#3,811 User Rating: 1/5 Comments: 0

      dlm kekeliruan..

8 months ago by emma

Ehhh..btul ke ni.smlm sya bru dpt voucher amik kt hotel sri petaling.voucher percutian.ktanya bleh g mneĀ² tmpt tpi kena bocking dlu.free je.pelik..tetibe dpt pakej cti yg free.nk msuk tnds pun byar ni kn plak pakej hotel.hmmm..muskil.nsib b...
Read more or Comment

#3,171 User Rating: 1/5 Comments: 13

      Pro Vending One Sdn Bhd

9 months ago by Anonymous

Merepek!!!!klau betullah menguntungkan, hanya 30minit berkerja utk jaga bisnes bodoh ni. Kenapa diaorg ni cari customer kan? diaorg beli lah mesin bodoh tu banyak-banyak @ staff diaorg sendri lah beli n jaga. Betul tak? hanya 30min jek...
Read more or Comment

#3,129 User Rating: 1/5 Comments: 4

      Pro Vending One Melaka - Pro Vending One Melaka - Update - 16/03/2017

9 months ago by DarkSideOfMe

ReadME - New Update By Id DaRkSideOfMe Assalammualaikum semua. Sy bru shj balik dr lawatan di Melaka (Plaza Pandan Malim, Business Park,Melaka) atas jemputan khas dr pihak management Pro Vending One Sdn Bhd mengenai kekeliruan tentang Po...
Read more or Comment

#3,101 User Rating: 4/5 Comments: 7

      Pro Vending One Melaka - Update - 02/03/2017

9 months ago by DarkSideOfMe

Assalammualaikum Sy pengguna ID DaRkSideOfMe / Pemegang Card Ahli Berdaftar PPIM pernah menaikkan status utk mengumpul data/complaint mengenai sykt ProVendingOne sebelum ini. Mulanya ia disebabkan sy sendiri telah dipelawa ke Hotel...
Read more or Comment

#3,020 User Rating: 2/5 Comments: 3

Questions about this place

Pro Vending One Melaka - Pro Vending One Melaka - Update - 16/03/2017?

by DaRkSideOfMe  9 months ago

ReadME - New Update By Id DaRkSideOfMe

Assalammualaikum semua. Sy bru shj balik dr lawatan di Melaka (Plaza Pandan Malim, Business Park,Melaka) atas jemputan khas dr pihak management Pro Vending One Sdn Bhd mengenai kekeliruan tentang Posting2 sy sebelum ini.

Alhamdulillah.Sy berpuashati atas segala kerjasama serta layanan dr Pihak Management Pro Vending One sepanjang lawatan sy disana.

Spt yg sy katakan sebelum ini, Syarikat Pro Vending One diSAHkan SAH by KPDNKK Melaka dan kini sy LEBIH JELAS setelah dijemput melihat sendiri oleh pihak ProVendingOne ke pejabat serta gudang mereka di Melaka.

Mengenai beberapa kelemahan tentang cara pengurusan mereka sehingga boleh menyebabkan kekeliruan semua, juga menjadi perbincangan semasa sy disana. Dan Pihak managment Pro Vending One menerima baik dan bersedia utk membaikpulih sebarang penyebab yg menjadi/mendatangkan kekeliruan tersebut. Sy diberitahu yg ianya disebabkan perubahan/naiktaraf dr syarikat Enterprise ke Sdn Bhd dan lokasi baru serta beberapa factor kecil menjadikn punca kekeliruan terhadap beberapa pelanggan mereka.

Segala kemuskilan sy trhadap Syarikat Pro Vending One Sdn Bhd boleh dikatakan Alhamdulillah Selesai 100%. Dan sy kini meneruskan ikatan perjanjian semula berkenaan Vending Machine yg sudah di Depositkan sebanyk RM5k kelmarin utk 42slot Air Machine. (dijangka akan sampai kpd sy dlm tempoh dalam tempoh terdekat ini) aminn..

To All Managment Pro Vending One,En Azhar/Zafir/Nik and all off u guys there, terima kasih sekali lg atas kerjasama serta layanan yg diberikn semasa sy disana serta ribuan maaf ikhlas dr sy atas segala kekeliruan/tuduhan terhadap pihak tuan.

To all reader.. Hope this will make u feel much more crystal clear to my finding about the VendingOne. Harap ianya membantu. Terima kasih atas segala sokongan too - DaRkSideOfMe

Submit your answer
Pro Vending One Melaka By Id DaRkSideOfMe?

by DaRkSideOfMe  9 months ago

ReadME - New Update By Id DaRkSideOfMe

Assalammualaikum semua. Sy bru shj balik dr lawatan di Melaka (Plaza Pandan Malim, Business Park,Melaka) atas jemputan khas dr pihak management Pro Vending One Sdn Bhd mengenai kekeliruan tentang Posting2 sy sebelum ini.

Alhamdulillah.Sy berpuashati atas segala kerjasama serta layanan dr Pihak Management Pro Vending One sepanjang lawatan sy disana.

Spt yg sy katakan sebelum ini, Syarikat Pro Vending One diSAHkan SAH by KPDNKK Melaka dan kini sy LEBIH JELAS setelah dijemput melihat sendiri oleh pihak ProVendingOne ke pejabat serta gudang mereka di Melaka.

Mengenai beberapa kelemahan tentang cara pengurusan mereka sehingga boleh menyebabkan kekeliruan semua, juga menjadi perbincangan semasa sy disana. Dan Pihak managment Pro Vending One menerima baik dan bersedia utk membaikpulih sebarang penyebab yg menjadi/mendatangkan kekeliruan tersebut. Sy diberitahu yg ianya disebabkan perubahan/naiktaraf dr syarikat Enterprise ke Sdn Bhd dan lokasi baru serta beberapa factor kecil menjadikn punca kekeliruan terhadap beberapa pelanggan mereka.

Segala kemuskilan sy trhadap Syarikat Pro Vending One Sdn Bhd boleh dikatakan Alhamdulillah Selesai 100%. Dan sy kini meneruskan ikatan perjanjian semula berkenaan Vending Machine yg sudah di Depositkan sebanyk RM5k kelmarin utk 42slot Air Machine. (dijangka akan sampai kpd sy dlm tempoh dalam tempoh terdekat ini) aminn..

To All Managment Pro Vending One,En Azhar/Zafir/Nik and all off u guys there, terima kasih sekali lg atas kerjasama serta layanan yg diberikn semasa sy disana serta ribuan maaf ikhlas dr sy atas segala kekeliruan/tuduhan terhadap pihak tuan.

To all reader.. Hope this will make u feel much more crystal clear to my finding about the VendingOne. Harap ianya membantu. Terima kasih atas segala sokongan too - DaRkSideOfMe

Submit your answer
Pro Vending One Melaka - Update - 02/03/2017?

by DaRkSideOfMe  9 months ago

Assalammualaikum

Sy pengguna ID DaRkSideOfMe / Pemegang Card Ahli Berdaftar PPIM pernah menaikkan status utk mengumpul data/complaint mengenai sykt ProVendingOne sebelum ini.

Mulanya ia disebabkan sy sendiri telah dipelawa ke Hotel Premier Bandar Bukit Tinggi pd 19th Feb 2017 lalu. Sy sendiri mengalami penantian/ sejak pukul 4pm sehingga lewat 11mlm di sana serta sudah membayar RM5k kpd sykt yg dinyatakan.

Kekeliruan terjadi bila ada beberapa kelemahan/serta kekurangan/Keraguan tentang sykt ini selepas pulang ke rumah. Beberapa semakan mengenai sykt ini membuatkan sy semakin keliru serta ragu. Setelah berbincang dgn beberapa ahli PPIM sendiri, sy perlukan lebih banyak aduan utk dikumpul dan dihantar secara Rasmi ke pihak Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Beberapa report polis juga sudah dibuat utk menyokong kelemahan/kekeliruan trhadap sykt ini.

Ada ramai org yg sms kpd numb 0166699332 yg sy post kan bertanya, adakah betul sykt ini scammer/tipu customer dll. Secara personal, sy yg terkena sndiri juga terasa begitu,

Tetapi secara professional, sy TIDAK berpihak kpd sesiapa. Tiada hasutan / Tiada jawapan yg boleh sy berikan walaupun sy sendiri yg terkena. (Jawapan ini juga sy berikan kpd pengadu2 yg berkongsi dgn sy dinumb sy berikan). dan meminta mereka berfikir sendiri adakah mereka ditipu? Jika YA - Laporkan terus kpd polis dan share report polis anda kpd sy. Sekali lg sy nyatakan disini, walaupun sy sendiri yg terkena RM5k, sy tidak memihak kpd sesiapa atau memberi jawapan YA atau TIDAK kpd sesiapa.

Sy hanya mengumpul maklumat anda utk dipanjangkan secara rasmi ke PPIM dan sy sendri perlu mengikut process utk tindakan lanjut.

Kebanyakan pengadu hanya melaporkan kpd sy TANPA laporan polis / dan bertanya tentang kesahihan mengenai sykt tersebut. Sehingga hari ini(2nd Mar) hanya 4 aduan yg disertakn dgn report polis dlm simpanan sy yg dibuat atas keraguan dr pengguna2 itu sendiri rasai.

Sementara menunggu lebih banyak Aduan /Report dr anda semua, sy ada membuat siasatan sendiri ke KPDNKK serta di Jenayah Commercial Bkt Aman,

Feedback dr Jenayah Komersial ialah mereka juga perlukan lbhbanyak report dr pengadu2 yg terasa teraniaya utk memulakan siasatan.

Feedback dr KPDNKK (Bahagian Gerakan Kepenggunaan MELAKA) - (12:58pm - 02/03/2017)
Secara keseluruhan, perniagaan sykt ini di sahkan SAH oleh KPDNKK Melaka sendiri.
CUMA cara pengurusan/kertaskerja/knowledge some of the consultant mereka sendiri mengecawakan/melambatkan/mengakibatkn kpd Mengelirukan Pengguna.(this is what they have said to me)

Anda semua boleh semak sendiri atau membuat aduan anda sendiri ke KPDNKK secara online dll.

Dengan jawapan yg diberi oleh pihak KPDNKK (Walaupun agak mengecewakan sy) dan Tanpa memihak kepada sesiapa, sy berharap ada penjelasan sini.

Dengan ini, sy umumkan yg sy tidak lagi mengumpul aduan/Report dr anda untuk diajukan ke pihak PPIM secara rasmi. Dan sy bercadang menutup gmail collectpvoinfo@gmail.com dari menerima sebarang aduan anda semua. begitu juga dgn numb sms ke 0166699332, ianya tidak akan digunakan lg utk mengumpul maklumat.

by Personally dr sy sndri, segala aduan, dr anda atau sy sendiri perlu dipanjangkn ke Tribunal Pengguna kerana kebanyakan tuntutan serta kekeliruan berada dibawah kuasa pihak Tribunal utk tindakan lanjut.

Terima Kasih atas segala sokongan anda dan sy berharap ianya membantu walaupun agak mengecewakan bg sy sndri.

Sekian - DaRkSideOfMe


People answers:
Anonymous - 7 months ago

Ko punyer citer nie boto ke x nie?diorg .com blh lari salinan ic ada blh disebarkn

DaRkSideOfMe - 9 months ago

ReadME - New Update By Id DaRkSideOfMe

Assalammualaikum semua. Sy bru shj balik dr lawatan di Melaka (Plaza Pandan Malim, Business Park,Melaka) atas jemputan khas dr pihak management Pro Vending One Sdn Bhd mengenai kekeliruan tentang Posting2 sy sebelum ini.

Alhamdulillah.Sy berpuashati atas segala kerjasama serta layanan dr Pihak Management Pro Vending One sepanjang lawatan sy disana.

Spt yg sy katakan sebelum ini, Syarikat Pro Vending One diSAHkan SAH by KPDNKK Melaka dan kini sy LEBIH JELAS setelah dijemput melihat sendiri oleh pihak ProVendingOne ke pejabat serta gudang mereka di Melaka.

Mengenai beberapa kelemahan tentang cara pengurusan mereka sehingga boleh menyebabkan kekeliruan semua, juga menjadi perbincangan semasa sy disana. Dan Pihak managment Pro Vending One menerima baik dan bersedia utk membaikpulih sebarang penyebab yg menjadi/mendatangkan kekeliruan tersebut. Sy diberitahu yg ianya disebabkan perubahan/naiktaraf dr syarikat Enterprise ke Sdn Bhd dan lokasi baru serta beberapa factor kecil menjadikn punca kekeliruan terhadap beberapa pelanggan mereka.

Segala kemuskilan sy trhadap Syarikat Pro Vending One Sdn Bhd boleh dikatakan Alhamdulillah Selesai 100%. Dan sy kini meneruskan ikatan perjanjian semula berkenaan Vending Machine yg sudah di Depositkan sebanyk RM5k kelmarin utk 42slot Air Machine. (dijangka akan sampai kpd sy dlm tempoh dalam tempoh terdekat ini) aminn..

To All Managment Pro Vending One,En Azhar/Zafir/Nik and all off u guys there, terima kasih sekali lg atas kerjasama serta layanan yg diberikn semasa sy disana serta ribuan maaf ikhlas dr sy atas segala kekeliruan/tuduhan terhadap pihak tuan.

To all reader.. Hope this will make u feel much more crystal clear to my finding about the VendingOne. Harap ianya membantu. Terima kasih atas segala sokongan too - DaRkSideOfMe

Submit your answer
Pro Vending One Melaka - Update - ReadMe?

by JadiLahPenggunaBijak  9 months ago

Harap Maklum,

Numb sms 0166699332 Tidak akan digunakan lg utk mengumpul maklumat perkongsian:

Sekiranya anda pernah RasaTertipu(Mengelirukan/Tidak Jelas)/NoUpdate@NoReply/Uncountable/Nonredeemable Voucher Percutian/ from Company VendingOne - SILA BWT REPORT POLIS DAHULU. dan Hantarkan REPORT POLIS YG telah dibuat ke gmail kami di collectpvoinfo@gmail.com utk tindakan susulan.

Terima Kasih

Submit your answer
Pro vending(m) sdn bhd?

by DaRkSide  9 months ago

Siapa tau event terkini diaorg dkt mana sekarang? meh share sikit..


People answers:
Anonymous - 9 months ago

klau betullah menguntungkan, hanya 30minit berkerja utk jaga bisnes bodo ni. Kenapa diaorg ni cari customer kan? diaorg beli lah mesin bodo tu banyak-banyak or staff diaorg sendri lah beli n jaga. Betul tak?

hanya 30min jek nk jaga pun, xpayah lar susah2 dtg dr melaka sampai mines resort tu!!!

Anonymous - 9 months ago

Smlm bro event diorg dekat mines resort ramai terkena smlm hangus la duit 40k huhuu...

Submit your answer


What's near "Pro Vending One Melaka" show on map

Hotels near "Pro Vending One Melaka"

Nature Backpackers
No.6A ,Jalan Cempaka 1, Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka
Riverfront Sentral Hotel
32A, 36 & 38, Plaza Melaka Sentral, Jalan PMS 3, Melaka
Food Tourism House
No. 5, Jalan BU 9, Taman Bachang Utama, Melaka
Silverscape Homestay
24, Jalan Nangka 1, Taman Rumpun Bahagia, Bachang, Melaka
3 ★ JW Boutique Hotel
No 1, Jalan Lagenda 3, Taman 1-Lagenda, Melaka
Ramarama Designer Boutique Hotel
15, Jalan Lagenda 3, Taman 1 Lagenda, Melaka Tengah, Melaka
M Hotel
No 102, Jalan Taming Sari, Melaka
Malacca Holiday Homestay
72, Jalan Tun Fatimah, Durian Daun, Melaka
Formosa Hotel
No. C4 & C6, Jalan Kesidang 3/9, Off Jalan Tun Perak,, Melaka
2 ★ Dragon Hotel
91-C, Jalan Tun Perak, Bachang 75300 Melaka, Melaka