Reviews 7 Places 3,174

Ask any question about Masjid Tanah

Latest reviews


Make sure all staff be more friendly with customet especially security guard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


#2,914 rating: 1/5

The staff is rude and arrogant.when I take my baby after work I check personally when going home....tomorrow when I go to taska I ask them,why my baby get something in her body,the staf shouting and fighting with me.I ta... read more


#2,813 rating: 1/5

Ni lah Tadika paling horror pernah Aku tgk. Dah lah kotor tilam Bayi share2 lpstu gelap semacam macam rumah hantu. Owner dia macam witch asyik terjerit2 n tidak melayan budak2 dgn kasih syg. Aku dpt tgk pun sbb pernah bu... read more


#632 rating: 1/5

Saya pernah ada pengalaman transit di tadika uyyun dahulu...mmg x best sebab tak dilayan dengan baik..kadang2 cikgu2 disitu anggap kami yg transit macam x wujud..


#587 rating: 1/5

Saya pernah menghantar anak di tadika ini. Anak selalu menangis tidak mahu ke tadika dan kerap demam. Walaupun harga yuran yang dikenakan berpatutan, tetapi penjagaan terhadap anak kurang teliti. Penyakit kuku tgn dan mu... read more


#586 rating: 2/5

Places in Masjid Tanah show on map


Nearby Places show on map


Nearby cities show on map


Sungai Udang Kuala Sungai Baru Alor Gajah Lubok China Tanjong Kling Tanjung Kling Linggi Tampin Kota Durian Tunggal Batu Berendam Pasir Panjang Malacca Rembau Si Rusa Selandar

Browse instagram photo and video tagged #Masjid_tanah