Please click here to show the map
Reviews 7, Places 3,174

Latest reviews

      Family Store - complaints ...

1 year ago by Anonymous

Make sure all staff be more friendly with customet especially security guard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Read more or Comment

#2,914 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika Uyyun,masjid Tanah - Management not accept parents complain

1 year ago by Ana

The staff is rude and arrogant.when I take my baby after work I check personally when going home....tomorrow when I go to taska I ask them,why my baby get something in her body,the staf shouting and fighting with me.I talk at owner and she...
Read more or Comment

#2,813 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika Uyyun,masjid Tanah - Tadika kotor Dan gelap

2 years ago by Anonymous

Ni lah Tadika paling horror pernah Aku tgk. Dah lah kotor tilam Bayi share2 lpstu gelap semacam macam rumah hantu. Owner dia macam witch asyik terjerit2 n tidak melayan budak2 dgn kasih syg. Aku dpt tgk pun sbb pernah buat renovation kat ta...
Read more or Comment

#632 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika Uyyun,masjid Tanah - Transit

2 years ago by Anonymous

Saya pernah ada pengalaman transit di tadika uyyun dahulu...mmg x best sebab tak dilayan dengan baik..kadang2 cikgu2 disitu anggap kami yg transit macam x wujud..
Read more or Comment

#587 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika Uyyun,masjid Tanah - Tadika di masjid tanah

2 years ago by Anonymous

Saya pernah menghantar anak di tadika ini. Anak selalu menangis tidak mahu ke tadika dan kerap demam. Walaupun harga yuran yang dikenakan berpatutan, tetapi penjagaan terhadap anak kurang teliti. Penyakit kuku tgn dan mulut HDFM kerap berla...
Read more or Comment

#586 User Rating: 2/5 Comments: 0

Read more reviews from Masjid Tanah