Rating 1.2 / 5 based on 5 reviews City: Masjid Tanah Views: 336

Ask any Question or submit Review about this place.


Places near me Search Places *

* Move map and press "Search Places"


We send message to your email when someone submit review or ask a question.


Upload Photo of this place

Latest reviews about "Tadika Uyyun,masjid Tanah" write review


Ni lah Tadika paling horror pernah Aku tgk. Dah lah kotor tilam Bayi share2 lpstu gelap semacam macam rumah hantu. Owner dia macam witch asyik terjerit2 n tidak melayan budak2 dgn kasih syg. Aku dpt tgk pun sbb pernah buat renovation kat tadika tu. Mmg aku nasihat bini aku lah jgn hantar anak kat situ..


Close

Masjid Tanah #632 rating: 1/5

Saya pernah ada pengalaman transit di tadika uyyun dahulu...mmg x best sebab tak dilayan dengan baik..kadang2 cikgu2 disitu anggap kami yg transit macam x wujud..


Close

Masjid Tanah #587 rating: 1/5

Saya pernah menghantar anak di tadika ini. Anak selalu menangis tidak mahu ke tadika dan kerap demam. Walaupun harga yuran yang dikenakan berpatutan, tetapi penjagaan terhadap anak kurang teliti. Penyakit kuku tgn dan mulut HDFM kerap berlaku pada anak saya semasa menghantarnya di sana. Kini saya telah menghantar anak saya ke tadika little caliph yang lebih baik pengurusannya. Anak pun seronok ke tadika setiap hari.


Close

Masjid Tanah #586 rating: 2/5

Tadika Uyyun mengambil kanak2 untuk dijaga terlalu ramai dan tenaga pengajar/penjaga agak kurang berbanding jumlah kanak2 yang dijaga. Ini menyebabkan keadaan kanak2 kurang bersih dan keselamatan juga kurang terjaga apabila mereka bermain. Jangan terkejut sekiranya anda hantar anak2 di tadika ini mereka mudah mendapat demam atau penyakit berjangkit. Lebam2 dan luka juga menjadi kebiasaan akibat kurangnya pantauan dari pihak tadika. Sekiranya anda sayangkan anak2 anda, tadika ini kurang sesuai untuk mereka kerana pengurusannya yang kurang memuaskan.


Close

Masjid Tanah #585 rating: 1/5

Taska Uyyun claimed that parents who are not satisfied with their services and make some suggestion are not respect their procedures. If you send your kids to this tadika/taska, you will suprisingly realize that the environment of nursery are not hygene and the staff incharge also heve quite low experinces in handling the babies. The risks is when your kids was injured/get fever, they do not inform you immediately until you get to know by yourself. It was bad impression when people are there (tadika's management) blamed parents are rude if they ask the manangement why their kids have been injured but not be informed by tadika/taska immediately. As such, this tadika/taska also easy to stop their responsibility to care of your kids immediately if they felt sensitive/emotional too confront with parents pertaining to kids issues. Overall, the management of tadika/taska Uyyun Masjid Tanah Melaka and their staff are not professional and not competent to operate this kind of business. They are deserved to get worst rating.


Close

Masjid Tanah #584 rating: 1/5

Submit review Post complaint
about Tadika Uyyun,masjid Tanah


(please do not use urls)

- You cannot change or delete your post.

- Your review can be removed by moderation team.

- Spam and advertisement will be deleted.


Ask any question about this place