Please click here to show the map
Views: 531 Rating 1.2 based on 5 reviews
City: Masjid Tanah

Address: Masjid Tanah
Categories: Local Business
Facebook rating: 5 / 1 votes

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "Tadika Uyyun,masjid Tanah"

      Management not accept parents complain

5 months ago by Ana

The staff is rude and arrogant.when I take my baby after work I check personally when going home....tomorrow when I go to taska I ask them,why my baby get something in her body,the staf shouting and fighting with me.I talk at owner and she blamed to me,I'm fed up I stop 24 hours send my baby to them

#2,813 rating: 1/5

      Tadika kotor Dan gelap

1 year ago by Anonymous

Ni lah Tadika paling horror pernah Aku tgk. Dah lah kotor tilam Bayi share2 lpstu gelap semacam macam rumah hantu. Owner dia macam witch asyik terjerit2 n tidak melayan budak2 dgn kasih syg. Aku dpt tgk pun sbb pernah buat renovation kat tadika tu. Mmg aku nasihat bini aku lah jgn hantar anak kat situ..

#632 rating: 1/5

      Transit

1 year ago by Anonymous

Saya pernah ada pengalaman transit di tadika uyyun dahulu...mmg x best sebab tak dilayan dengan baik..kadang2 cikgu2 disitu anggap kami yg transit macam x wujud..

#587 rating: 1/5

      Tadika di masjid tanah

1 year ago by Anonymous

Saya pernah menghantar anak di tadika ini. Anak selalu menangis tidak mahu ke tadika dan kerap demam. Walaupun harga yuran yang dikenakan berpatutan, tetapi penjagaan terhadap anak kurang teliti. Penyakit kuku tgn dan mulut HDFM kerap berlaku pada anak saya semasa menghantarnya di sana. Kini saya telah menghantar anak saya ke tadika little caliph yang lebih baik pengurusannya. Anak pun seronok ke tadika setiap hari.

#586 rating: 2/5

      Kebersihan & Keselamatan tidak terjaga

1 year ago by Anonymous

Tadika Uyyun mengambil kanak2 untuk dijaga terlalu ramai dan tenaga pengajar/penjaga agak kurang berbanding jumlah kanak2 yang dijaga. Ini menyebabkan keadaan kanak2 kurang bersih dan keselamatan juga kurang terjaga apabila mereka bermain. Jangan terkejut sekiranya anda hantar anak2 di tadika ini mereka mudah mendapat demam atau penyakit berjangkit. Lebam2 dan luka juga menjadi kebiasaan akibat kurangnya pantauan dari pihak tadika. Sekiranya anda sayangkan anak2 anda, tadika ini kurang sesuai untuk mereka kerana pengurusannya yang kurang memuaskan.

#585 rating: 1/5


What's near "Tadika Uyyun,masjid Tanah" show on map

Hotels near "Tadika Uyyun,masjid Tanah"

Mata Kucing Homestay
ST 3681 Jalan Dato Tamby Chik Karim, Masjid Tanah
Elshape
ST3682, Jalan Dato Tamby Chik Karim, Masjid Tanah, Kampong Tanjong Bedara