Click here to show the map

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Putrajaya

Reviews 2 Places 14,955

Latest Reviews in Putrajaya

     Restoran Shahnaz Maju Ayer@8 - Kedai sial

Aku nak tengok cctv kt casier pun tak boleh sbb aku ada barang vape tertinggal kt counter tnya staff macam peduli babi. Cakap nk tngok cctv dia cakap tak ada, kau pencuri vape aku ya? Memang la kau kedai staff kaki pencuri! Aku sumpah tak... Read more

     Unit Promotif Kesihatan & Pencegahan Kanser, Institut Kanser Negara - cleanner yang bertugas waktu siang - tingkat 8A

saya wakil kepada semua pesakit dan penjaga yang berada di bilik 2, tingkat 8A membuat aduan pasal seorang cleanner yang bernama โ€œDayangโ€๏ผˆcleanner yang bertugas waktu siang๏ผ‰. 1๏ผ‰ tidak melangsungkan tanggungjawab untuk membersihkan tandas... Read more

Related Places

  1. Taman Warisan Pertanian, Presinct 16, Putrajaya
  2. Medan Selera Taman Warisan Pertanian Presint16 Putrajaya
  3. Pejabat Pendidikan Presint 16
  4. Musc Drag Challenge,Presint 19,Putrajaya
  5. Taman Warisan Pertanian Putrajaya
  6. Taska Raudhatul Jannah
  7. Sate Kajang Hj Samuri Taman Warisan
  8. Dewan SMK Presint 18 (1), Putrajaya
  9. Warisan Station Putrajaya
  10. Seri Bestari Bridge
  11. Wak Umo Makanan Kampung
  12. Swatch
  13. Apartment Selasih Presint 17 Putrajaya
  14. Raja Durian Putrajaya
  15. Unan Roti John Putrajaya
  16. CarloRino

Reviews from other cities

     Sushi King Aeon AU2 - Poor management and service.

Restaurant is understaffed, poor management of utensils (ie. chipped chopsticks, no sauceplates at the table). Some dishes werent as fresh as expected, especially salmon and chicken. Edamame was cold and unsalted. Some dishes didnt even mak... Read more

     Klinik Dr Azmi - harga cekik darah

menjawab lah depan Allah nnt dr. Org sakit dtg ke klinik, org2 kg pulak tu..kaki bengkak. charge sampai rm400. apa bende nya sampai 400. bukan ada surgery ke apa. ubat dan consult shja Read more

     Klinik Jelebu - Abortion clinic

Dr Gurpreet Kaur 78yrs old originally from India. very experienced with good medical knowledge and reasonable rates. Dr is not a qualified gynae but provides Dnc and Abortion services catering to the many foreigners in the area. Abortion ta... Read more

     Petronas Sg.Kob Taman Mutiara, Kulim Kedah D.A. - CHANGE SHIFT

TAK PERNAH TENGGOK WAKTU TUKAR SHIFT AMBIL MASA YANG TERLALU LAMA BERBANDING DENGAN MANA MANA PETROLNAS KAT KULIM DAN KAWASAN UTARA Read more

     Honda Services Centre, Chai Leng Park - Hybrid battery pending for replacement

Hi duty manager, My car PKU1888 confirmed need a battery replacement. i have pay for Rm3000 deposit and get know the battery only can reach at end of mar 2021. I'm surprise for Honda spare parts need 2 month period. I trust Honda spar... Read more

Nearby Cities