Click here to show the map

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Putrajaya

Reviews 2 Places 15,624

Latest Reviews in Putrajaya

     Restoran Shahnaz Maju Ayer@8 - Kedai sial

Aku nak tengok cctv kt casier pun tak boleh sbb aku ada barang vape tertinggal kt counter tnya staff macam peduli babi. Cakap nk tngok cctv dia cakap tak ada, kau pencuri vape aku ya? Memang la kau kedai staff kaki pencuri! Aku sumpah tak... Read more

     Unit Promotif Kesihatan & Pencegahan Kanser, Institut Kanser Negara - cleanner yang bertugas waktu siang - tingkat 8A

saya wakil kepada semua pesakit dan penjaga yang berada di bilik 2, tingkat 8A membuat aduan pasal seorang cleanner yang bernama โ€œDayangโ€๏ผˆcleanner yang bertugas waktu siang๏ผ‰. 1๏ผ‰ tidak melangsungkan tanggungjawab untuk membersihkan tandas... Read more

Related Places

  1. Taman Warisan Pertanian, Presinct 16, Putrajaya
  2. Medan Selera Taman Warisan Pertanian Presint16 Putrajaya
  3. Pejabat Pendidikan Presint 16
  4. Musc Drag Challenge,Presint 19,Putrajaya
  5. Taman Warisan Pertanian Putrajaya
  6. Taska Raudhatul Jannah
  7. Sate Kajang Hj Samuri Taman Warisan
  8. Dewan SMK Presint 18 (1), Putrajaya
  9. Warisan Station Putrajaya
  10. Seri Bestari Bridge
  11. Wak Umo Makanan Kampung
  12. Swatch
  13. Apartment Selasih Presint 17 Putrajaya
  14. Raja Durian Putrajaya
  15. Unan Roti John Putrajaya
  16. CarloRino

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities