Click here to show the map

🇲🇾 Sungai Petani

Reviews 10 Places 14,783

Latest Reviews in Sungai Petani

     Nagoya Tekstil Sg.Petani - Staff tidak mesra

Staff di Nagoya Jam Besar Sungai Petani Kedah sangat tak mesra pelanggan ye. Pergi kesana untuk survey kain. Warna dan jenis kain yang saya mahukan tiada disana jadi saya buat keputusan untuk tidak beli. Staff wanita india jeling dan buat e... Read more

     D-ONE CAR Grooming Centre - Rude worker

Kena halau dengan pekerja kat situ.. sebab xnak buat water wax.. kalau xnak buat water wax...dia xnak cuci kereta.. rating xlayak nak dapat one star pn Read more

     Klinik Haiwan Ecovet SP Consultancy - Not recommended

I've sent a few seniour cats to them. I just moved to SP and not sure which vet to go. Apparently, my pure breed was in very serious condition, even after a few rounds of visit over 2 months going to this vet. When the condition worsen, the... Read more

     Jabatan Ortopedik, Hospital Sultan Abdul Halim, Sungai Petani - Jabatan ortopedik

Assalamualaikum sya bru lpas menjalani pembedahan ats tulang tibia sya patah slpas discharge dri hosp selang smnggu sye dh boleh berjln dan bwk moto tp sya jalan capek la,adkah ia menjejas kn tulang sya bengkok sbb sya trlalu aktif sblom tu... Read more

     Industrial Estate - Name of Factory in Sungai Petani Industrial Park

Would like to find out the factory name for Sungai Petani Industrial Park. We are the Consultancy firm and would like to share our business with Sungai Petani and support on training program Read more

Read more reviews from Sungai Petani

Related Places

  1. Kfc Jam Besar
  2. Nagoya Textile Sungai Petani
  3. Ktm Sungai Petani
  4. Fantabulous Skincare & CPG Cosmetic Stokis Sg Petani
  5. Penduduk Sungai Petani Kedah
  6. Stesen KTMB Sungai Petani
  7. Sek Keb Petani Jaya
  8. GHOST AI Trading
  9. Sungai Petani FOOD Hunting
  10. Kfc Jam Besar Sungai Petani Kedah
  11. Bank Simpanan Nasional(Dataran Jam Besar)
  12. Nagoya Textiles Sg Petani
  13. MegaKulim Pharmacy
  14. KFC
  15. Arang Kuat
  16. Aspirasi Management

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities