Please click here to show the map
Rating 4.33 of 5 based on 6 reviews
Views: 57

Address: Pekan
Categories: Halal Restaurant

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "Warung Jom Nyendol Pekan"

      Cendol & Nasi Ayam

4 weeks ago by Hassan Jamil

Suasana rilex..cendol merecik juga! Lagi bandar Pekan sebenarnya pesisiran sungai..sesuaila..yang mana menjadi laluan ke selatan tanahair melaluinya. Makanan pun orrait ..ada berat dan santai. Service..ok je tengok. Kita nyendol lagi!...
Read more or Comment

#4,528 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Sedap dan murah !

3 months ago by Rajeswaran

On the way to JB dari Karak berhenti di Pekan,Jom Nyendol famous di Facebook. Kami sekeluarga mencubanya dan ternyata rasanya yang sedap,saya semangkuk talk cukup ..2 magkuk baru puas...harga semangkuk cendol biasa RM1.50...murah tu!! Ada...
Read more or Comment

#4,355 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Cashier

3 months ago by Rahimah Saad

Bersetuju dengan review sebelum ni mengenai staff.Suami saya ada minum extra Cendols,waktu menbayar juruwang(pregnant lady) hanya bertanyakan apa yang kami minum serta makan lalu mengira menggunakan mesin kira.Setiba di kereta suami bertany...
Read more or Comment

#4,339 User Rating: 3/5 Comments: 0

      Menarik

3 months ago by Kamsiah Mail

Suka dengan suasana sambil Nyendol bersama keluarga.Ada "pot" LA.. hang out.. Pilihan cendol pelbagai serta masakan yg sedap sesuai untuk minum petang bersantai. Hiasan pasu serta landskap yang menenangkan.Sup Bakso sedap bagi saya..minta...
Read more or Comment

#4,326 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Tukar Pelayan !!

5 months ago by Normala Hishamudin

Cendol lambat tiba,..30 minit tunggu.. Pelayan perempuan yang suka duduk dan berbual biarpun kami tiba sudah 10 minit di meja...Tokey kedai pilihla pekerja..sesekali kena intai diaorang ni, bukan nak bekerja..banyak curi tulang dan nak me...
Read more or Comment

#4,217 User Rating: 3/5 Comments: 0

Hotels near "Warung Jom Nyendol Pekan"

4 ★ Ancasa Royale, Pekan Pahang by Ancasa Hotels & Resorts
No. 2670, Jalan Pekan-Kuantan, Pekan
Pekan Budget Hotel
No.40, Jalan Sultan Ahmad, , Pekan