Please click here to show the map

Address: Pekan
Categories: Halal Restaurant

Submit Review Ask Question On Map Explore at Instagram

Reviews about "Warung Jom Nyendol Pekan"

      Cendol & Nasi Ayam

2 years ago by Hassan Jamil

Suasana rilex..cendol merecik juga! Lagi bandar Pekan sebenarnya pesisiran sungai..sesuaila..yang mana menjadi laluan ke selatan tanahair melaluinya. Makanan pun orrait ..ada berat dan santai. Service..ok je tengok. Kita nyendol lagi!...
Read more or Comment

#4,528 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Sedap dan murah !

2 years ago by Rajeswaran

On the way to JB dari Karak berhenti di Pekan,Jom Nyendol famous di Facebook. Kami sekeluarga mencubanya dan ternyata rasanya yang sedap,saya semangkuk talk cukup ..2 magkuk baru puas...harga semangkuk cendol biasa RM1.50...murah tu!! Ada...
Read more or Comment

#4,355 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Cashier

2 years ago by Rahimah Saad

Bersetuju dengan review sebelum ni mengenai staff.Suami saya ada minum extra Cendols,waktu menbayar juruwang(pregnant lady) hanya bertanyakan apa yang kami minum serta makan lalu mengira menggunakan mesin kira.Setiba di kereta suami bertany...
Read more or Comment

#4,339 User Rating: 3/5 Comments: 0

      Menarik

2 years ago by Kamsiah Mail

Suka dengan suasana sambil Nyendol bersama keluarga.Ada "pot" LA.. hang out.. Pilihan cendol pelbagai serta masakan yg sedap sesuai untuk minum petang bersantai. Hiasan pasu serta landskap yang menenangkan.Sup Bakso sedap bagi saya..minta...
Read more or Comment

#4,326 User Rating: 5/5 Comments: 0

      Tukar Pelayan !!

3 years ago by Normala Hishamudin

Cendol lambat tiba,..30 minit tunggu.. Pelayan perempuan yang suka duduk dan berbual biarpun kami tiba sudah 10 minit di meja...Tokey kedai pilihla pekerja..sesekali kena intai diaorang ni, bukan nak bekerja..banyak curi tulang dan nak me...
Read more or Comment

#4,217 User Rating: 3/5 Comments: 0

Halal Restaurants nearby

3453m Selera 99

What's near "Warung Jom Nyendol Pekan" show on map

Hotels near Warung Jom Nyendol Pekan

  1. Ancasa Royale, Pekan Pahang by Ancasa Hotels & Resorts 4★ No. 2670, Jalan Pekan-Kuantan, Pekan
  2. Pekan Budget Hotel No.40, Jalan Sultan Ahmad,, Pekan

Nearby cities

Pekan

Reviews by country

Malaysia 916 Australia 688 Canada 544 United Kingdom 313 South Africa 284 Philippines 256 Greece 196 Ukraine 152 Portugal 133 Spain 118 Nigeria 112 Ireland 96