Please click here to show the map

Address: Subang Jaya
Categories: Local Business
Facebook rating: 1 / 3 votes

Submit Review Ask Question On Map Open on Facebook Explore at Instagram

Reviews about "Cawangan Serahan Metro B Kuantan"

      Ke mana barang saya

2 months ago by Anonymous

Barang out delivery 24/6 tp smpi skrg 1/7 xsmpai2 lg.ke mna brg tu prgi?bad service la..sy tnggu punya tunggu tp xde smpai pon.kt mne pkbt ni ya?
Read more or Comment

#5,669 User Rating: 1/5 Comments: 0

      item dispatched out "means"

3 months ago by no name

barang dah dibawa keluar untuk pnghntrn pd 11/6 dlm kul 11pagi aritu lg tp smp arini 13/6 brg xsmp lg..bl check tracking number kata dah dispatched out dr cawangan serahan metro b..so prsoalannye skrg mn brg sy..halimunan ke camne..buat kej...
Read more or Comment

#5,651 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Barang tak sampai.

4 months ago by Anonymous

Tulis out delivery dari 8/5/2020.tapi sampai sekarang 13/5/2020,Tak dapat barang lagi..barang dah sampai sini dari 5/5/2020
Read more or Comment

#5,616 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Barang x sampai

4 months ago by Anonymous

Pos laju caw. Metro b kuantan ni kat mana ye...dh lama brg bertapa kat caw pos ni...bila nk delivery?
Read more or Comment

#5,613 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tidak profesional

6 months ago by anon

Saya tidak faham kenapa para pekerja tidak menelefon saya jika barang tersebut tidak dapat dihantar ke rumah saya. Juga, kenapa parcel tersebut mengambil masa yang lama untuk dihantar kali kedua?
Read more or Comment

#5,456 User Rating: 1/5 Comments: 0

Questions about this place

barang sampai pada orang yang salah?

by Anonymous  3 months ago

kenapa barang saya delivered pada orang yang salah saya langsung tak kenal..dahlah barang dispatched out dr cawangan b ni pada 11/6 aritu lagi last2 arini check barang tu ada pada orang lain..memang menyakitkan hati betul..xreti baca alamat ke camne..service teruk betul kali ni..camne saya nak dapatkan barang saya balik????!!!!!!!!!

Submit your answer
undelivered item?

by Sahrul  4 months ago

sy ada 2 brg yg msih blum deliver, sy track dh smpai d metro b dri 30/4 lg....knp???


People answers:
Anonymous - 4 months ago

Barang x sampai...
Dah delivery kt pos kuantan 15hb..dh dispatched out 18hb. Pastu ttbe 19hb delivery balik.. Ape cite ne??nk gune urgent parcel tu.. poor service!

Submit your answer
Barang Tidak Diterima?

by Anonymous  4 months ago

Barang saya telah dipos pd 23 April dan telah berada di Cawangan Serahan Metro B Kuantan pada 1 Mei 2020. Bagaimana pun sehingga hari ini barang tersebut tidak saya terima


People answers:
Anonymous - 4 months ago

Pastu macamana tu bos? Dah dapat ke barangnya?

ridzuan - 4 months ago

barang ak dr 5.5 de kat metro b..bila nk hantr..jengggg gini

Submit your answer
Item dispatched out" means?

by Anonymous  4 months ago

Parcel sya duk Kat sini dri 1hb x hantar2 lgi...dhlh dri hub dekat 2 mnggu dh ...


People answers:
Shahrulniza bin tarmiji - 4 months ago

Kenapa parcel saya tak sampai ke kuantan yang di pos pada 24 Apr 2020. Dah lebih 11 hari.

Submit your answer
Item xsampai?

by Ziana  4 months ago

Kenapa item xsampai lagi. Sepatutnya item dah keluar untuk dihantar pada 28/4/2020.kenapa?call la customer.


People answers:
Nasir - 3 months ago

Barang saya dipos pada 4hb 6 sampai sekarang x sampai lg...cek tracking duk kt cawangan metro b kuantan status out to delivery pd 9hb 6 lg..

Anonymous - 3 months ago

Barang saya dipos pada 4hb 6 sampai sekarang x sampai lg...cek tracking duk kt cawangan metro b kuantan status out to delivery pd 9hb 6 lg..

Wani - 4 months ago

Yg sy dh 2mnggu..nk smpan bt ape lame2

SHAFIQ AMIRUL BIN MOHD SOFIAN - 4 months ago

Saya nak ambik sendiri barang saya sekejap lagi.

SHAFIQ AMIRUL BIN MOHD SOFIAN - 4 months ago

Mana barang saya?? 3 ke 4 hari da kt caw serahan bila nk out of delivery knape buat keje perlahan sgt?

Submit your answer

What's near "Cawangan Serahan Metro B Kuantan" show on map

Pasar Malam Sg Isap Jaya 8m
Durian crepe 11m
Al-Ariff Tijarah 11m
Home,Cars, Buildings Tint & Shades 11m
Nur Qaseh & bridal spa 15m
Pusat Service Kereta Zul..Sg Isap Jaya Kuantan....... 16m
Fads barbershop 22m
el copy and printing 22m
Bern Airbrush & Motorworks 26m
Nur Qaseh Spa and Boutique 27m
Ms Mini Mart 27m
Teratak SIJ 33m
Show more

Hotels near "Cawangan Serahan Metro B Kuantan"

1. Kuantan Pinggiran Kota
No 787, Lorong Lengkok Kanan 24, Kuantan
2. Homestay Fayyadhah BRP2 3 ROOMS 3 ★
No.63, Lorong 2/4, , Perumahan Bukit Rangin Perdana 2, Pahang, Kampong Permatang Badak
3. Memory Homestay
No. 2&4, Lorong Seri Damai Perdana 55, Kampong Baharu
4. Homestay Fayyadhah Kuantan 3 ★
No.218, 2nd Floor, Blok B, Medan Warisan, Jln Tanah Putih, Kuantan
5. Kuantan Homestay Indera Mahkota 3
No 3, Lorong Shahzan Im 1, Taman Shahzan, Bandar Indera Mahkota, Kuantan
6. Large 2 Storey Guest House 3 ★
No.15, LRG Bukit Setongkol Perdana 41, Kuantan
7. Kuantan Homestay Indera Mahkota 2
no 5, lorong IM 2/16, Bandar Indera Mahkota 2, Kuantan

Nearby cities

Kuantan Kuantan

Reviews by country

Malaysia 855 Australia 672 Canada 540 United Kingdom 296 South Africa 267 Philippines 245 Greece 196 Ukraine 150 Portugal 133 Spain 116 Nigeria 104 Ireland 95