Rating 4.0 / 5 based on 1 review City: Johor Bahru Views: 18

Ask any Question or submit Review about this place.


Places near me Search Places *

* Move map and press "Search Places"


We send message to your email when someone submit review or ask a question.


Upload Photo of this place

Latest reviews about "U Mall" write review


Bnyak tempat menarik kat sini. Ada kedai baju, butik tudung, foodcourt pun best, ada DIY, ada wayang, pusat karaoke pun ada. Kedai tepon, gunting rmbut, tmpt urut, rwatan resdung sinar permata, kedai kucing, kedai spek, smpaikan kedai carpet pun ada. BUT, yang tak best dan menyedihkan ada satu je. TANDAS DIA. Tandas umall kurang selamat, sbb dlm bnyk2 tndas, 1@2 je yg ada kunci. Yang lain-lain tu tk ada. Tong sampah tk ada kt ruang singki. Jadi customer bnyk tinggl tisu laa plastik laa kt singki tu. Pastu cust yg jenis bwak anak kecik tpi tak ajar cara adab masuk tndas. Yg dewasa tu hrapa2 semua bijak2lah ye. Jgn laa biar anak yg tk reti nk basuh berak, tk reti nk flush tu sorang2 kt tndas. Adooi. Tepuk dahi aku dtg umall. Kdang tu smpai rsa tk nk dtg umall. Sebabkan tandas je. Harap pihak management umall amik tindakan. TINDAKAN SEGERA. Klau tk nnti makin merosot laa org yg dtg umall.


Close

Johor Bahru #282 rating: 4/5

Submit review Post complaint
about U Mall


(please do not use urls)

- You cannot change or delete your post.

- Your review can be removed by moderation team.

- Spam and advertisement will be deleted.


Ask any question about this place