Please click here to show the map
Views: 27 Rating 4.0 based on 1 review
City: Johor Bahru

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "U Mall"

      Places were good but...

1 year ago by Anonymous

Bnyak tempat menarik kat sini. Ada kedai baju, butik tudung, foodcourt pun best, ada DIY, ada wayang, pusat karaoke pun ada. Kedai tepon, gunting rmbut, tmpt urut, rwatan resdung sinar permata, kedai kucing, kedai spek, smpaikan kedai carpet pun ada. BUT, yang tak best dan menyedihkan ada satu je. TANDAS DIA. Tandas umall kurang selamat, sbb dlm bnyk2 tndas, 1@2 je yg ada kunci. Yang lain-lain tu tk ada. Tong sampah tk ada kt ruang singki. Jadi customer bnyk tinggl tisu laa plastik laa kt singki tu. Pastu cust yg jenis bwak anak kecik tpi tak ajar cara adab masuk tndas. Yg dewasa tu hrapa2 semua bijak2lah ye. Jgn laa biar anak yg tk reti nk basuh berak, tk reti nk flush tu sorang2 kt tndas. Adooi. Tepuk dahi aku dtg umall. Kdang tu smpai rsa tk nk dtg umall. Sebabkan tandas je. Harap pihak management umall amik tindakan. TINDAKAN SEGERA. Klau tk nnti makin merosot laa org yg dtg umall.

#282 rating: 4/5


What's near "U Mall" show on map

Hotels near "U Mall"

2 ★ Hotel Austin Paradise - Taman Pulai Utama
No 75, 77 & 79, Jalan Pulai 7, Taman Pulai Utama, Skudai
The Uni Garden Hotel
112, Jalan Pendidikan 6, Taman Universiti, Johor, Skudai
2 ★ Retto Hotel
No.61-01, Jalan Pendidikan 4, Taman Universiti, Skudai
5 ★ Anugraha Boutique Hotel - Pulai Springs Resort
20Km, Jalan Pontian Lama,, Senai
5 ★ Cinta Ayu All Suites - Pulai Springs Resort
20Km, Jalan Pontian Lama,, Kampung Kangkar Pulai
3 ★ Taman Mutiara Rini Skudai johor 81300
20 Jalan Persiaran Utama 2 20, Skudai
Home Inn Skudai SOHO
No 33 & 35, Jalan Suasa 1, Taman Sri Skudai Skudai, Johor Bahru, Johor Bahru
1 ★ The Fern Lodge Hotel
No 63, Jalan Besi, Taman Sri Putri, Skudai
2 ★ SB Hotel
50 Jalan Jaya 1, Taman Jaya, Skudai
Bzz Hotel Skudai
No.67, Jalan Joget 8, Taman Nesa, Johor Bahru