Click here to show the map

🇲🇾 Kota Bharu

Reviews 8 Places 30,095

Latest Reviews in Kota Bharu

     Pejabat Kesihatan Daerah Kota Bharu Cawangan Pengkalan Chepa - nyamuk banyak dekat sekitar pintu geng

mahu tahu apa jenis ubat nyamuk sembur untuk kawasan rumah, di mana dapat dibeli atau boleh percuma penting untuk dapatkannya kerana nyamuk terlalu banyak ubat nyamuk sembur telah berbotol guna, ubat nyamuk bakar sekotak setiap 2 hari Read more

     Restoran Syakila - Very Expensive.

Expensive. Extra charge to outsiders.A plate of rice.with one fish.ulam and kerabu .plain water they charge RM 15 per head Read more

     KB Anglers & Aquatics - Banyak pilihan dan best. Sugar glider sy beli tu un sihat-sihat

Terbaik la kedai ni... Memang kedai pilihan favourite kami sekeluarga. Peminat pets, akuarium mesti kena singgah, baru betul one stop center. Harga kira ok la Read more

     The One Karaoke - Nice Karaoke Place

you should try this place for karaoke in Kota Bharu.. that is a new 1! Read more

     Restoran Kapal Terbang - Very bad service

Lembab. Pekerja terkebil2 buat kerja. Main pas pas pulak buat kerja. Ayik lap2 meja je. Bila nak sampai makanan entah. Kapal terbang ni dah sesat ke AFRICA kot. First and LAST! Read more

Read more reviews from Kota Bharu

Related Places

  1. Lorong Pakatan, Jalan Guchil Bayam, Kota Bharu,Kelantan
  2. Air Port Kota Bharu
  3. AmVilla Homestay
  4. Medan Juara Ikan Bakar
  5. Wan Danisha Villa Inn
  6. Niq Motorsport
  7. Ara Beauty Spa
  8. Masjid Al Husna Baung Bayam Kota Bharu
  9. Castle Kitchen
  10. HANA Skincare
  11. Kampung Baung Bayam
  12. Masjid Sultan Ismail Petra Kubang Kerian
  13. G-15 Futsal
  14. Weyya Kitchen
  15. 5 Arrows Archery Indoor Range
  16. Goldenhall

Reviews from other cities

     Restoran Rasa Bandung - Tidak Sama seperti Di gambar

Aq oder nasi ayam penyet dgn nasi ayam balado. Di gambar lemgkap dgn sayur dan ulam. Kenapa Sampai cuma ada nasi dgn ayam, paling hairan Kenapa tangkap serai dgn halia dibagi tidak berbaloi dgn harga yg Di bayar Read more

     KFC, AEON Bukit Tinggi - Layanan yang sangat teruk

Csc sibuk menyapu dan mengepom di meja kami sedangkan banyak lagi meja yang kotor serta tidak dibersihkan. Selain itu, csc juga turut bertanya bila akan abis makan kerana mahu menyiapkan kerjanya dengan cepat walaupun baru pukul 7.50 p.m. k... Read more

     Honda 3S Centre (Angkasa Motor) - AWESOME SA

Looking for professional and deticated sales advisor? Recommended to seek for Ms. Wenxy, she will explain from A to Z about your enquiry with details information promptly and patiently. After sales service is very good Read more

     Joanlee Beauty Line - Cara jawap call biadap

Call nak tanya kedai buka ke tak.tp cara jawap dorg kurang ajar sgt.cakap mcm samseng. bagus pergi salon lain Read more

     Restoran Safreen - Poor Service

Lately the service is getting poor and bad. Its like racist there as have calling numerous times to clean up the tables & plates as well as taking ordering of food/ drinks. Read more

Nearby Cities