Please click here to show the map
Rating 1.17 of 5 based on 6 reviews
Views: 574
City: Masjid Tanah

Address: Masjid Tanah
Categories: Local Business
Facebook rating: 5 / 1 votes

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Reviews about "Tadika Uyyun,masjid Tanah"

      Management not accept parents complain

1 year ago by Ana

The staff is rude and arrogant.when I take my baby after work I check personally when going home....tomorrow when I go to taska I ask them,why my baby get something in her body,the staf shouting and fighting with me.I talk at owner and she...
Read more or Comment

#2,813 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika kotor Dan gelap

2 years ago by Anonymous

Ni lah Tadika paling horror pernah Aku tgk. Dah lah kotor tilam Bayi share2 lpstu gelap semacam macam rumah hantu. Owner dia macam witch asyik terjerit2 n tidak melayan budak2 dgn kasih syg. Aku dpt tgk pun sbb pernah buat renovation kat ta...
Read more or Comment

#632 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Transit

2 years ago by Anonymous

Saya pernah ada pengalaman transit di tadika uyyun dahulu...mmg x best sebab tak dilayan dengan baik..kadang2 cikgu2 disitu anggap kami yg transit macam x wujud..
Read more or Comment

#587 User Rating: 1/5 Comments: 0

      Tadika di masjid tanah

2 years ago by Anonymous

Saya pernah menghantar anak di tadika ini. Anak selalu menangis tidak mahu ke tadika dan kerap demam. Walaupun harga yuran yang dikenakan berpatutan, tetapi penjagaan terhadap anak kurang teliti. Penyakit kuku tgn dan mulut HDFM kerap berla...
Read more or Comment

#586 User Rating: 2/5 Comments: 0

      Kebersihan & Keselamatan tidak terjaga

2 years ago by Anonymous

Tadika Uyyun mengambil kanak2 untuk dijaga terlalu ramai dan tenaga pengajar/penjaga agak kurang berbanding jumlah kanak2 yang dijaga. Ini menyebabkan keadaan kanak2 kurang bersih dan keselamatan juga kurang terjaga apabila mereka bermain....
Read more or Comment

#585 User Rating: 1/5 Comments: 0

Hotels near "Tadika Uyyun,masjid Tanah"

Mata Kucing Homestay
ST 3681 Jalan Dato Tamby Chik Karim, Masjid Tanah
Elshape
ST3682, Jalan Dato Tamby Chik Karim, Masjid Tanah, Kampong Tanjong Bedara